fbpx

Fliserens København

Vi tror på, at god kommunikation, er vejen til et godt resultat

Fliserens, facaderens & algebehandling af tag

Vores højtryksrengøring er ideel til at fjerne snavs, alger og pletter fra en række forskellige overflader, herunder indkørsler, terrasser, facader og fortove. Vi tilbyder bla. fliserens, der kan genoprette den oprindelige glans og farve tilbage på dine fliser. Vores facaderens er perfekte til at fjerne snavs, alger og pletter fra ydersiden af din bygning, mens vores algebehandlingstjenester også kan fjerne grim vækst af alger fra dit tag og forhindre dem i at vende tilbage.

3 Grunde til hvorfor du får flisepest og alger

Har du undret dig over hvorfor dine fliser eller dit tag pludselig bliver grønt? Hvorfor algerne derefter spreder sig, og hvorfor de hvide pletter på fliserne pludselig kommer? 

Her er 3 årsager til hvorfor du får flisepest eller alger. Vær opmærksom på disse årsager, og læs blogindlægget 3 Måder du undgår flisepest og alger, for at vide hvordan man undgår at flise pesten og algerne vender tilbage.

1. Fugt: Fliser er meget porøse og kan nemt absorbere fugt, hvilket kan føre til vækst af flisepest og alger. Høj luftfugtighed og udsættelse for vand på fliserne og tag, kan skyldes forskellige årsager. Det kan enten være vejret, hvis vi i Danmark har en meget varm og fugtig sæson, hvilket eksempelvis kan være med til at udsætte dine fliser for fugt. Derudover kan flisernes og tagets geografiske placering også have en betydning, hvis man eksempelvis på bor tæt på vand.

2. Manglende vedligeholdelse: Forsømmelse af at rengøre og vedligeholde fliser på regelmæssig basis kan også bidrage til væksten af flisepest og alger. Snavs der ikke fjernes, kan være en fødekilde til vækst af flisepest og alger. Det samme gælder større træer op af huse, hvor blade eksempelvis falder ned på taget, og ikke fjernes. Disse blade, kan ende med at blive en fødekilde for alger, som kan trives.

3. Mangel på sollys: Fliser, der er placeret i områder, der ikke modtager meget sollys, såsom i et fugtigt, skyggefuldt område, kan være mere tilbøjelige til vækst af flisepest og alger. Sollys kan hjælpe med at hæmme væksten af flisepest og alger, så fliser, der udsættes for sollys, er mindre tilbøjelige til at udvikle disse problemer.

100% Virkningsgaranti

Når du vælger Din Service Hjælp, kan du være sikker på, at du får den bedste kvalitet til en fair pris.

Før Efter

Hvem er vi

Din Service Hjælp er et professionelt rengøringsfirma indenfor højtryksrens, der har specialisere sig indenfor fliserensning, facaderensning og algebehandling af tage. Vi har et team af erfarne og dygtige rensere, der er udstyret med de nyeste værktøjer, så vi sikrer, at din ejendom bliver rengjort efter højeste standard.

Vi samler på glade og tilfredse kunder

Læs nogle af vores 5 stjernede anmeldelser fra Trustpilot. 

Få et uforpligtende tilbud

Vi er altid glade for at give dig et uforpligtende tilbud på dine service hjælp. Ved at kontakte os har du den fordel at modtage personlige anbefalinger om den bedste rengøringsløsning til dine overfladers behov.

Derudover tilbyder vi at komme ud til opmåling af din grund, for at sikre et præcist estimat af jobbet omkostninger. Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med at holde din ejendom i bedste stand!

Flisepest