fbpx

Hvorfor er fliserens vigtigt

Fliserens af højeste kvalitet

Din lokale service hjælp indenfor fliserens, facaderens og algebehandling af tag

100% Virkningsgaranti

Når du vælger Din Service Hjælp, kan du være sikker på, at du får den bedste kvalitet til en fair pris.

Før Efter

Hvorfor er fliserens vigtigt - Lidt om vores udstyr og imprægnering

Har du behov for fliserensning i Københavnsområdet? 

Hos Din Service Hjælp arbejder vi med højtryksrensning af højeste kvalitet, og sørger for at efterlade dine fliser som var de nye.

Men hvorfor er det vigtigt at rengøre dine fliser i første omgang? Fliser bliver beskidte og pletter over tid. Det skyldes enten snavs, men kan også skyldes alger og flisepest. 

Højtryksrensning er en af de mest effektive metoder til rengøring af fliser. Denne metode bruger højtryks vandstråler til at presse snavs, alger og pletter væk, så dine fliser ser ud som nye. Dette er grunden til, at højtryksspuling er særlig nyttig til fliserensning.

Hos Din Service Hjælp bruger vi noget af det bedste udstyr på markedet for at sikre, at dine fliser bliver grundigt rengjort. Vores 21 hk Honda motor genererer et tryk på 280bar og en flow rate på 28L/min, hvilket gør det til en af de mest kraftfulde trykrensere i branchen. Det betyder, at vi effektivt kan fjerne selv de sværeste pletter og snavs, og efterlade dine fliser som nye.

Fliserensning er et vigtigt aspekt for at bevare udseendet og værdien af din ejendom, uanset om det er dit hjem eller en erhvervsbygning. Fliser kan hurtigt blive snavsede og plettede med tiden, hvis ikke de får den rigtige behandling. Og vil i sidste ende ikke kun se beskidt og kedeligt ud at se på, men det kan også være med til at sænke den samlede værdi af din ejendom. 

Men vores services hos Din Service Hjælp stopper ikke der. 

Vi tilbyder også imprægnering, som kan beskytte dine fliser og gøre dem meget nemmere at rengøre i fremtiden. Denne imprægnering skaber en barriere, der afviser snavs og pletter, så dine fliser vil forblive pæne i længere tid.

Alt i alt, hvis du har brug for professionel fliserensning på Sjælland, kan du med fordele kontakte Din Service Hjælp. Vi bruger det bedste udstyr og tilbyder yderligere tjenester for at beskytte dine fliser og holde rene. Kontakt os i dag for at planlægge din aftale.

Kan fliserens betale sig

Et velholdt hjem er vigtigt for at gøre et godt indtryk, uanset om du skal sælge dit hus eller bare ønsker at holde det i bedste stand. En ren indkørsel, et pletfrit tag og en skinnende facade vil alle gøre en stor forskel i den måde, som dit hjem ser ud på. Hvis du tager dig tid til regelmæssigt at vedligeholde dit hjems udvendige overflader efter vores arbejde, vil det betale sig både med hensyn til udseende og værdi. Ikke alene vil dit hus se bedre ud, men det vil også være beskyttet mod alger og holde længere, grundede vores imprægnering efter arbejdet. Læs mere på vores artikel om “Hvor længe kan en fliserens + imprægnering holde”.

Flisepest

Hvem er vi

Din Service Hjælp er et professionelt rengøringsfirma indenfor højtryksrens, der har specialisere sig indenfor fliserensning, facaderensning og algebehandling af tage. Vi har et team af erfarne og dygtige rensere, der er udstyret med de nyeste værktøjer, så vi sikrer, at din ejendom bliver rengjort efter højeste standard.

Vi samler på glade og tilfredse kunder

Læs nogle af vores 5 stjernede anmeldelser fra Trustpilot. 

Få et uforpligtende tilbud

Vi er altid glade for at give dig et uforpligtende tilbud på dine service hjælp. Ved at kontakte os har du den fordel at modtage personlige anbefalinger om den bedste rengøringsløsning til dine overfladers behov.

Derudover tilbyder vi at komme ud til opmåling af din grund, for at sikre et præcist estimat af jobbet omkostninger. Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med at holde din ejendom i bedste stand!