fbpx

Hvorfor kommer der alger

Hvorfor kommer der alger

Vi giver nyt liv til din ejendom

Algevækst

Algevækst på fliser kan være et almindeligt problem for mange husejere, men hvis man forstår årsagerne til denne vækst, kan man forebygge og fjerne den.

En af de vigtigste årsager til algevækst på fliser er fugt. Fliser, især dem på udendørs områder som terrasser og pooldæk, er ofte udsat for fugt fra regn og fugt. Denne fugt, kombineret med varme temperaturer, skaber det perfekte miljø for algerne til at vokse.

En anden årsag til algevækst på fliser er tilstedeværelsen af organisk materiale som blade, græs og snavs. Disse materialer kan være en fødekilde for alger, som kan trives. Hvis fliserne ikke rengøres regelmæssigt, kan ophobning af snavs og skidt desuden skabe et passende miljø for algevækst.

Skyggefulde områder kan også være mere udsat for algevækst. Fliser, der modtager mindre sollys, kan ikke tørre så hurtigt, hvilket giver et fugtigt miljø, hvor alger kan vokse.

Visse typer fliser kan også være mere modtagelige for algevækst. F.eks. kan fliser, der er porøse, som f.eks. natursten, være mere tilbøjelige til at optage fugt og organisk materiale, hvilket giver grobund for alger.

For at forhindre algevækst på fliser er det vigtigt at holde området så tørt som muligt, rengøre fliserne regelmæssigt og fjerne organisk materiale, der måtte være til stede. Derudover anbefales det at anvende alge- og svampedræbende behandlinger på fliserne for at forebygge og fjerne algevækst.

Sammenfattende kan algevækst på fliser skyldes en kombination af faktorer, herunder fugt, organisk materiale og skyggefulde områder. Ved at forstå disse årsager og tage skridt til at forebygge og fjerne alger kan boligejere holde deres fliser rene og friske. Det er også tilrådeligt at holde øje med skyggefulde områder og bruge passende rengøringsmidler til at fjerne algerne.

Hvem er vi

Din Service Hjælp er et professionelt rengøringsfirma indenfor højtryksrens, der har specialisere sig indenfor fliserensning, facaderensning og algebehandling af tage. Vi har et team af erfarne og dygtige rensere, der er udstyret med de nyeste værktøjer, så vi sikrer, at din ejendom bliver rengjort efter højeste standard.

Derfor skal alger fjernes fra tag og fliser

Alger, er ikke kun uinteressante at se på, men de kan også forkorte levetiden på dit tag og dine fliser. Når der først opstår algevækst på enten taget eller fliser, bliver det sværere for vandet at løbe væk. Dette åbner for, at fugt kan trænge ind i overfladen. Dette kan føre til vandskader samt svampevækst. Samtidig kan det gøre flise overfladen ujævn og glat at gå på. Derudover øges risikoen for frostsprængninger i fliser og mursten, når vinteren kommer. I disse situationer er algefjerner den optimale løsning og skumbehandling er en økonomisk måde at fjerne alger fra tegl og tage.

100% Virkningsgaranti

Når du vælger Din Service Hjælp, kan du være sikker på, at du får den bedste kvalitet til en fair pris.

Før Efter

Vigtigt at vide, indenfor højtryksrens

Når du leder efter et firma til at rense dine fliser, er der nogle få vigtige ting, du skal huske på. En af de vigtigste faktorer at overveje er den type udstyr, som virksomheden gør brug af. Højtryksrensning er en af de mest effektive måder at fjerne snavs, alger og pletter fra fliseoverflader på. Et firma, der har specialiseret sig i højtryksrensning, vil have det nødvendige udstyr og den nødvendige ekspertise til at få arbejdet gjort hurtigt og effektivt. Læs mere om vores arbejde i København.

Vi samler på glade og tilfredse kunder

Læs nogle af vores 5 stjernede anmeldelser fra Trustpilot.