fbpx

Din serviceaftale

Hør mere om din mulighed for en serviceaftale

Udfyld og bliv ringet op!

Din Service hjælp 15 års garanti

Når du køber en serviceaftale til din løsning, kan du stole på, at dine fliser og dit tag vil blive vedligeholdt i de næste 15 år. Vores serviceaftale omfatter en årlig behandling af dine fliser og dit tag alt efter hvad du vælger, for at sikre, at de forbliver flotte og fri for uønsket vækst. Med vores serviceaftale kan du have ro i sindet i visheden om, at dine fliser og dit tag vil blive passet godt på de næste 15 år.

Vi kommer
til dig
100% Virkningsgaranti
Værktøjskassen i orden

Redskaberne der skal til, kan koste det hvide ud af øjnene - Vi har alt der skal bruges til enhver opgave.

Læs mere om vores serviceaftaler

01.

15 års garanti

En serviceaftale med os giver 15 års garanti på arbejdet og sikrer, at vi kommer og behandler dit tag og dine fliser efter behov. Det betyder, at vi påtager os størstedelen af ansvaret for at vedligeholde dit tag og flisers tilstand, så du kan nyde fordelene ved et rent tag, og nogle rene fliser. Aftalen omfatter en årlig behandling, så dit tag og fliser forbliver som nye i mange år fremover.

02.

Fliserens Garanti

At tilkøbe en serviceaftale til dine fliser kan være en smart investering af flere grunde. En af de største fordele er den 15-årige garanti for, at du ikke har med flisepest at gøre igen. Serviceaftalen omfatter en årlig algebehandling, som også er med til at forhindre algevækst og mos på dine fliser. Alt i alt kan en serviceaftale give langsigtet beskyttelse af dine fliser og spare dig penge i det lange løb ved at forlænge levetiden på dine fliser.

03.

Tagrens Garanti

Sikre dig 15-årige garanti, og slippe af med mos og alger på dit tag. Serviceaftalen omfatter en årlig algebehandling, som er med til at forhindre algevækst på dit tag, så dit tag ser rent og nyt ud i længere tid. Vi påtager os ansvaret om at komme og algebehandle dit tag når det trænger til det. Alt i alt kan en serviceaftale give langsigtet beskyttelse af dit tag og spare dig penge i det lange løb ved at forebygge dyre reparationer

100%

Virkningsgaranti

120+

Hjulpet mere end 120 glade og tilfredse kunder

15

Års Garanti

100%

Passioneret for vores arbejde 

Vedligehold dine flisers og tags flotte udsende

Når du køber en serviceaftale til din løsning, kan du stole på, at dine fliser og dit tag vil blive vedligeholdt i de næste 15 år. Vores serviceaftale omfatter en årlig behandling af dine fliser og dit tag alt efter hvad du vælger, for at sikre, at de forbliver flotte og fri for uønsket vækst. Med vores serviceaftale kan du have ro i sindet i visheden om, at dine fliser og dit tag vil blive passet godt på de næste 15 år.

Vi kommer
til dig
100% Virkningsgaranti
Højtryksrens på hele sjælland

Højtryksrens over hele Sjælland! Sig farvel til dit kedelige tag og beskidte fliser!

15 års garanti

Effektiv og langtidsholdbar løsning

En serviceaftale for fliserensning eller tagrens er en typisk løsning vi laver med vores kunder. Aftalen omfatter regelmæssig rengøring og vedligeholdelse af fliserne eller taget. Ved at købe en serviceaftale kan du som kunde sikre dig, at dine fliser og dit tag holdes i god stand, og er mindre tilbøjelige til at udvikle problemer i form af algevækst eller vækst af mos. Det er en bekvem måde at vedligeholde fliserne samt taget på, og det sparer også omkostninger i det lange løb, da regelmæssig rengøring og vedligeholdelse kan forlænge flisernes samt tagets levetid.

Vi tager ansvaret

Hvis der mod alt forventning skulle gå hen og komme flisepest på fliserne, det samme år som vi har været der, kommer vi og ordner problemet hurtigst muligt uden yderligere omkostninger.

Med vores årlige behandling af fliser og tag, påtager vi os størstedelen af ansvaret, for at du som kunde ikke behøver at bekymre dig om at vedligeholde dem. Vi anbefaler dog stadig at man sørger for at feje skidt og snavs væk løbende, for at holde fugerne mest mulige rene året rundt – Til vi ses igen.

15 års fliserens garanti

Konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvalitet

Vores årlige behandling er beregnet til at være så praktisk som muligt for dig. Du behøver ikke at være hjemme, når vi kommer for at udføre behandlingen, da det typisk tager 30 minutter at gennemføre den. 

Vi arbejder hurtigt og effektivt for at sikre, at dine fliser vil forblive rene og flotte året rundt. Vores behandling er specielt sammensat til at være sikker og effektiv, så du kan stole på, at dine fliser vil være fri for angreb de næste 15 år.

Effektiv og miljøvenlig behandling

Skulle der stå borde eller stole i vejen for opgaven, er det kundens ansvar at fjerne disse, gerne 5-10 meter væk fra området som skal behandles, for ikke at påvirke udseendet på disse. Vi er altid omhyggelige og påpasselige med at udfører opgaven, og sørger for altid at efterlade området på samme vis som da vi ankom – Bare renere. 

15 års tagrens garanti

Forlæng levetiden af dit tag

Vores aftale om tagrensning er den bedste måde at sikre et rent og sundt tag i lang tid. Med denne aftale kommer vi til din ejendom en gang om året for at udføre en grundig alge behandling, der forhindrer alge- og mosvækst. Det betyder, at du kan slappe af og ikke behøver at bekymre dig om dit tags tilstand, da vi holder det i topform og hjælper med at forlænge dets levetid. 

Med vores aftale om tagrensning er vi meget omhyggelige ved at sikre, at intet under dit tag bliver beskadiget under behandlingen. Vores team er uddannet og har stor erfaring med at udføre behandlingen sikkert og effektivt. Desuden behøver du ikke at være hjemme, mens vi arbejder, da vi typisk kan gennemføre behandlingen på blot 30 minutter, så længe vi har adgang til dit tag. Vi forsikrer dig om, at når vi er færdige, efterlader vi din ejendom lige så ren, som da vi kom – men med den ekstra fordel af et pletfrit og algefrit tag. 

Vores fremgangsmåde

01.

Samtale & Besigtigelse

Vi tror på god kommunikation, og derfor starter hele forløbet med en samtale og evt. besigtigelse efter aftale.

02.

Uforpligtende tilbud

Efter en fuldstændig gratis konsultation, vil du modtage et uforpligtende tilbud på din opgave.

03.

Udførelse

Herefter kommer vi til dig, med alt der skal bruges, og udfører arbejdet korrekt og grundigt.

04.

Inspektion

Er det nødvendigt, kommer vi igen ud og udfører en inspektion, for at gennemtjekke at alt er som det skal være.

Vi oplever gode resultater
ved tæt samarbejde

Vi tror på, at god kommunikation, er vejen til et godt resultat. Du er altid mere end velkommen til at kontake os på +45 26 80 06 04 eller info@dinservicehjaelp.dk