fbpx

Hvem er vi?

Her kan du lære os lidt bedre at kende, og hvis du vil vide mere, er du mere end velkommen til at give os et kald!

Vores historie

Din Service Hjælp er en virksomhed, der startede som en lille drøm. Virksomheden består af et team af ægte gør-det-selv-folk, som brænder for at hjælpe folk med deres projekter. Uanset hvad projektet er, er teamet hos Din Service Hjælp altid klar og villig til at give en hjælpende hånd. Virksomheden er vokset støt gennem tiden, og i dag betjener den kunder over hele sjælland. Fra små til store projekter har Din Service Hjælp den viden og erfaring, der skal til for at få arbejdet gjort rigtigt. Så hvis du nogensinde får brug for lidt hjælp vdr. dit hus udendørs fasader, skal du sørge for at give Din Service Hjælp et opkald. Du vil ikke blive skuffet.

Vores medarbejdere

Vores team består af vaske ægte gør-det-selv mennesker, og elsker det de gør!

Samuel S. Rasmussen

Grundlægger

Mathias Moslund

Marketing Manager

Thomas F. F. Nielsen

Revisor

G. Christian Haldrup

Facaderenser

Overlad det til os

Når det drejer sig om fliserensning og algebehandling, er det vigtigt at bruge de rigtige værktøjer og den rette ekspertise. De rigtige værktøjer kan koste mange penge og kræver erfaring at udføre. Det er her, vi kommer ind i billedet. Vi tilbyder at gøre det hele til en overkommelig pris. Vi kommer til dig og udfører arbejdet. Vi rydder altid op efter os selv. Vi har den erfaring og de færdigheder, der er nødvendige for at få arbejdet gjort rigtigt. Kontakt os i dag for at få mere at vide om vores tjenester.

Vi oplever gode resultater
ved tæt samarbejde

Vi tror på, at god kommunikation, er vejen til et godt resultat. Du er altid mere end velkommen til at kontake os på +45 26 80 06 04 eller info@dinservicehjaelp.dk