fbpx

Undgå Flisepest og Alger

Bliv klogere på hvordan du kan fremover kan undgå flisepest og alger på din grund

Hvem er vi

Din Service Hjælp er et professionelt rengøringsfirma indenfor højtryksrens, der har specialisere sig indenfor fliserensning, facaderensning og algebehandling af tage. Vi har et team af erfarne og dygtige rensere, der er udstyret med de nyeste værktøjer, så vi sikrer, at din ejendom bliver rengjort efter højeste standard.

3 Måder du undgår flisepest og alger

Der skal ikke meget til for at gøre det nemmere for dig selv, og forhindre vækst af alger og flisepest. Hvis du følger de 3 nedenstående metoder, vil du selv være med til at forlænge levetiden af dit tags og dine flisers levetid. 

Regelmæssig rengøring: Først og fremmest, er en af de mest effektive måder at forhindre flisepest og alger, at rense dem med jævne mellemrum. En nem måde, kan evt. være at feje fliserne med en hård udendørs kost, eller blæse bladene væk. Ved kraftige pletter eller alger kan en højtryksrensning være effektiv. Lige så vel anbefaler vi at man enten blæser bladene af sit tag med en kraftig løvblæser, eller hvis en kost kan gøre det, kan man også forsøge at feje tingene ned med en kost – Vi anbefaler ikke at man går på sit tag uden erfaring. Man skal vide hvordan man går på tagsten uden at de knækker, og vigtigst af alt ikke falder ned.

Forsegl fliserne: Imprægnering af fliserne kan forhindre fugt i at trænge ind i overfladen, hvilket kan hæmme væksten af flisepest og alger. Dette er især vigtigt i Danmark, grundede regn og nedbør som vi ofte har. 

Højtryksrensning: Hvis der allerede er kommet alger og flisepest på dine fliser, er der forskellige alternativer at gøre brug af, alt efter hvor slem en grad det drejer sig om. Man kan enten komme hælde algebehandling på sine fliser, lade det ligge i et stykke tid, og derefter feje det væk med en hård udendørs børste. Derudover er der også nogle byggemarkeder som Bauhaus og Silvan, som tilbyder et højtryks sæt, til billig penge, som nogen gange kan være behjælpelig. Men da dette udstyr oftest ikke har specielt meget kraft på, vil det ikke altid få det hele med. Og hvis ikke man får det hele med, har ens arbejde været spildt, da algerne vil komme tilbage indenfor 1-4 mdr. Læs mere om vores måde at rengøre fliser med, ved brug af højtryksrensning.

100% Virkningsgaranti

Når du vælger Din Service Hjælp, kan du være sikker på, at du får den bedste kvalitet til en fair pris.

Før Efter

Fliserens, facaderens & algebehandling af tag

Algevækst på et tag kan være skadelig af flere årsager. For det første kan det få taget til at se grimt ud, hvilket kan have en negativ indvirkning på en ejendoms udseende. For det andet kan alger med tiden forårsage skader på tagmaterialerne, hvilket kan forkorte tagets levetid. For det tredje kan alger gøre taget glat, hvilket kan udgøre en sikkerhedsrisiko.

Hos vores DSH forstår vi vigtigheden af at holde tagene rene og velholdte. Derfor tilbyder vi en miljøvenlig og skadesfri måde at rengøre tagene på. Vores metode indebærer, at vi anvender en lavtryksvasketeknik, som effektivt fjerner alger og andet snavs uden at beskadige tagmaterialerne, hvor vi samtidig gør brug af vores algemiddel, der hurtigt og effektivt vil dræbe de nuværende alger, og stoppe fremtidig vækst af flere alger i lang tid.
Læs mere om hvad der fremmer vækst af alger og flisepest på følgende link.

Vi samler på glade og tilfredse kunder

Læs nogle af vores 5 stjernede anmeldelser fra Trustpilot. 

Få et uforpligtende tilbud

Vi er altid glade for at give dig et uforpligtende tilbud på dine service hjælp. Ved at kontakte os har du den fordel at modtage personlige anbefalinger om den bedste rengøringsløsning til dine overfladers behov.

Derudover tilbyder vi at komme ud til opmåling af din grund, for at sikre et præcist estimat af jobbet omkostninger. Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med at holde din ejendom i bedste stand!

Flisepest