fbpx

Ydelser

Med vores store erfaring og ekspertise, har vi et bredt katalog af ydelser. Læs mere om dem her.

Ydelser

Hos DSH sætter vi en ære i at yde en fremragende service. Uanset hvad opgaven er, er vi sikre på, at vi kan gøre det rigtigt. Vi har været i branchen længe og har finpudset vores færdigheder til perfektion. Desuden har vi alt det nyeste værktøj og udstyr, så vi kan udføre enhver opgave hurtigt og effektivt. Når du vælger os, kan du være sikker på at vide, at du får et ordentligt stykke arbejde hver eneste gang. Læs mere om vores ydelser her.

Flisepest

Trænger din indkørsel, terasse eller anden flisebelægning til nyt liv? Vi tilbyder et komplet udvalg af fliserensningstjenester, alt fra algebehandling til imprægnering. 

Alger og andre typer mos kan hurtigt overtage et tag, hvis de ikke fjernes regelmæssigt. Med vores hjælp kan dit tag fremstå i sin bedste stand. Så hvad venter du på? Giv os et kald i dag!

Få en grundig behandling af din træterrase. Vores erfarne fagfolk har den nødvendige viden og færdigheder til at rengøre og vedligeholde træterrasser i topkvalitet.

Facaden på din bygning er en af de første ting, som folk ser, når de kigger på den. En ren facade giver ikke kun et godt indtryk, men kan også være med til at forbedre din bygnings levetid.

Hvis du er på udkig efter rengøringstjenester til erhverv, er du kommet til det rette sted. Vi tager imod alle opgaver, store som små, og vi er klar til at løse dine behov for udendørs rengøring.

Uanset hvad dine behov måtte være, er vores team her for at hjælpe dig. Med mange års erfaring og de nyeste værktøjer og teknologi er der ingen opgave, som vi ikke kan klare.

Vi oplever gode resultater
ved tæt samarbejde

Vi tror på, at god kommunikation, er vejen til et godt resultat. Du er altid mere end velkommen til at kontake os på +45 26 80 06 04 eller info@dinservicehjaelp.dk